vineri, 2 mai 2014

Campionatul mondial de snooker 2014. Semifinale











S-au determinat ultimii 4 "supravetuitori" in maratonul Campionului mondial de snooker 2014. Ei sunt Ronnie O'Sullivan, Barry Hawkins, Mark Selby si Neil Robertson. Sferturile de finala au fost extrem de interesate, Ronnie l-a demolat pe Shaun Murphy cu 13-3. Al 3-lea frame al meciului a fost crucial pentru soarta jocului, conducand cu 2-0, Shaun a ratat sansa de 3-0, i-a permis lui Ronnie sa reintre in joc si de acolo "racheta" si-a continuat nestingherit zborul spre victorie.

In meciul Barry Hawkins si Dominic Dale intriga s-a pastrat pana la final, conducand cu 11-5 Barry s-a "relaxat" si Dale a revenit in forta cu 7 jocuri la rand, ducand scorul la neverosimilul 12-11, dar minunea nu s-a produs, Hawkins a reusit sa castige cele 2 jocuri necesare pentru calificare. Mark Selby a trecut lejer de veteranul Alan McManus, desi la un moment Alan chiar conducea, 13-5 pentru Selby.
Un alt thriller s-a produs in meciul Judd Trump v Neil Robertson, Judd a preluat initiativa si se afla la conducere dupa primele 2 sesiuni, dar Niel a reusit sa-si gaseasca jocul si sa revina, castigand 13-11. In acest meci a reusit sa faca si cel de a 100 break de peste 100 de puncte. O performanta extraordinara.

Rezultatele din 1/4:
Ronnie O'Sullivan v Shaun Murphy 13-3
Barry Hawkins v Dominic Dale 13-12
Mark Selby v Alan McManus 13-5
Judd Trump v Neil Robertson 11-13

Semifinale:
Ronnie O'Sullivan v Barry Hawkins
Mark Selby v Neil Robertson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu