duminică, 10 august 2014

Ioan Ladanyi cel mai tare de la mare


Ioan Ladanyi a castigat concursul Black Sea Cup 9- Ball 2014. 
Competitia din Constanta a adunat la start 66 de jucatori din mai multe state (Romania, Bulgaria, Rusia, Serbia), putand fi considerata pe drept una internationala. Concursul a fost unul foarte puternic, s-au dat lupte grele in faza dubla eliminatorie, astfel in ultimii 16 nu a mai fost loc de asa monstri ai biliardului autohton ca Ovidiu Cristea, Ciprian Gindac, Aurelian Ungureanu, Raul Maican.
Optimile de finala se prezentau astfel: Ioan Ladanyi - Amarinei Liviu, Radostin Dimov - Zoltan Kercso, Toader Marian - Martin Boychev, Sterica Dinca - Babken Melkonian, Viziru Augustin - Surdea Cristian, Chiritoiu Liviu - Braga Robert, Stanimir Ruslanov - Ion Gabriel, Voicu Sergiu - Nikolay Bekyarov. 


Pana la urma in semifinale s-au intalnit Ioan ladanyi vs Babken Melkonian, scor 9-4 si Chiritoiu Liviu vs Stanimir Ruslanov, scor 2-9. Finala a fost castigata de Ladanyi cu 9-5. Romanul a demonstrat inca o data ca se afla in forma maxima si devine astfel, indiscutabil, favoritul nr.1 la castigarea etapei de Best of East de la Bucuresti ce se va desfasura saptamana viitoare.
Felicitari castigatorului si multe multumiri organizatorilor.

P.S. Inregistrarea finalei va putea fi urmarita la TV, marti 12.08.2014, pe canalul Digi 24.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu