miercuri, 17 septembrie 2014

Rezultate Manny Pacquiao International Open Doubles Billiards 10-Ball


06.09.2014
Thorsten Hohmann a castigat turneul de simplu de Bila 10 desfasurat in Filipine, in cadrul MP Gen San Tuna Festival. In finala jucata cu Robert Gomez, Thorsten a devenit invingator in jocul decisiv,13-12. Locurile 3-4 au fost ocupate de Dennis Orcollo si Romeo Silvano.

Inregistrarea finalei: Partea 1 Partea 2

12.09.2014
Echipa formata din Jeffrey De Luna si Jeffrey Ignacio a invins, cu scorul de 11-6, in finala MP Gen San Tuna Festival International Open Doubles Billiards 10-Ball desfasurata in compania duetului Thorsten Hohmann si John Morra. Concursul de dublu a adunat 43 de echipe, cu parere de rau o parte din cei mai buni jucatori  de pe planeta nu au putut fi prezenti, desi isi anuntase anterior prezenta, au lipsit: Darren Appleton, Shane Van Boening, Ralf Souquet, Mika Immonen,Earl Strickland, Karl Boyes, Rodney Morris etc.


Concursul a fost unul foarte interesant si plin de surprize, astfel, echipa Dennis Orcollo/Carlo Biado, unii din favoritii turneului, au pierdut destul de usor de la pustiul Jefrey Roda (14 ani) si domnisoara Chezka Centeno (14 ani), scor 7-9. Surprinzatoare a fost si evolutia lui Manny Pacquiao si Ronnie Alcano, ei au reusit sa ajunga pana in 1/16, invingand echipa lui Lee Van Corteza si Jundel Mazon, 9-6, Manny a aratat o data in plus ca este un sportiv prin excelenta, reusind sa tina pasul cu Alcano si sa arate convingator la masa. Batraneii Reyes si Bustamante au confirmat asteptarile, demonstrand inca o data ca mai au multe de spus in acest sport, au cedat in joc decisiv locul in finala, 10-11 impotriva lui De Luna/Ignacio. De cealalta parte, tinerii monstri taiwanezi, fratii Ko, in semifinala disputata in fata lui  Hohmann/Morra au pierdut cu 9-11.
Imbucurator faptul ca presa locala a acordat atentia cuvenita evenimentului, fiind difuzate o gramada de stiri si reportaje.
http://youtu.be/wlyz_emicJw
http://youtu.be/FRALe1sTEG0?t=55m3s
http://www.sunstar.com.ph/davao/sports/2014/09/10/pacquiao-alcano-pair-ekes-out-debut-win-364831

Detalii despre concurs pot fi gasite aici:
Lista participantilor http://mp-cupgensan.weebly.com/doubles-event-list.html
Rezultate   http://mp-cupgensan.weebly.com/game-results.html
Poze http://mp-cupgensan.weebly.com/doubles.html
Video http://mp-cupgensan.weebly.com/videos-doubles.html


Probabil cea mai senzationala lovitura a concursului, Ronnie Alcano iese cu brio din incurcatura, vezi min. 5:25


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu