miercuri, 1 martie 2017

A venit primavara, incepe razboiul


Odata cu sosirea primaverii, dupa o pauza fortata de aproape un an, va anunt ca am revenit pe blog, cu speranta ca disparitiile de acest gen nu se vor mai repeta.

Felicitari tuturor cu prima zi de primavara, sa aveti parte de un anotimp cu cer senin si mult soare in suflet si case. Daca doamnele si domnisoarele isi vor primi astazi cadourile, iubitorii de biliard vor trebui sa mai astepte o zi pentru a se putea bucura de surpriza ce ii asteapta.

2 martie 2017 este ziua in care  lumea intreaga va urmari inceputul razboiului intre colosul american Scott Frost si cautatorul de aur filipinez Dennis Orcollo. Timp de 4 zile, intr-un meci de One Pocket  primul la 40, cei doi jucatori vor afla cine este mai bun si cine va lua acasa miza de 200000 $.
Confruntarea se va desfasura in orasul Beloit, statul Wisconsin, evident pe o masa de biliard marca Diamond cu buzunarele de 4,25". In fiecare zi se va juca primul la 10, urmand ca ultima zi de joc sa dureze atat cat va fi nevoie. 



















La inceput partile au agreat sa joace pe o miza de 150000$ (cate 75000 fiecare), insa in doar cateva zile dupa anuntarea meciului, dat fiind interesul urias manifestat din partea pasionatilor, miza a crescut la 200000$ (cate 100000$ fiecare), devenind la moment cel mai mare meci pe bani din ultimul deceniu. Pentru a da posibilitatea tuturor doritorilor sa urmareasca meciul, organizatorii au reusit sa puna la punct transmisiune live cu comentarii totul la pretul de doar ... GRATIS
Adresa live stream www.ontherailtv.com
Meciul va incepe pe 2 martie 2017 la ora 4 pm ora locala (3 martie 2017, ora 00:00 ora Romaniei), daca nu vor interveni schimbari.

In viziunea mea Scott Frost porneste cu un usor avantaj, dat fiind cunoasterea mai buna a strategiei si a miscarilor, jocul de One Pocket fiind disciplina lui principala, reusind anul trecut sa-l invinga pe Efren Reyes intr-un meci de primul la 30 pe 50000$. De cealalta parte, Dennis Orcollo are o tinta mai buna, fiind un jucator mai polivalent, care a strans in palmaresul sau titlurile de campion la US Open One Pocket 2013, 2014 si a terminat anul acesta in semifinale la Derby City Classic One Pocket.
Asadar, pentru iubitorii de One Pocket se anunta un weekend lung, faceti-va rezervele necesare de cafea si bauturi energizante.

Pana incepe marele spectacol, haideti sa ii vedem in actiune pe protagonisti
P.S. Stay tuned, we just started.

Dennis Orcollo vs Darren Appleton 2017 Derby City Classic One-Pocket

Scott Frost vs Manny Perez One Pocket 2017 Derby City Classic

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc si felicitari pentru implicarea activa din ultimul timp in fenomenul biliardistic. Comentariul de la Bucharest open a fost foarte reusit.

      Ștergere
  2. Deci un martisor pentru pasionatii de biliard,dupa un an de zile.Bun si asa decat deloc.La obiect am intrebarea,probabil multi sunt curiosi,cum e fenomenul asta de miza pe sume mari?Se implica sponsorii si ei iau partea leului,nu?Pun bani si sportivii sau numai ei?Cum se intampla exact lucrurile?


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De regula se implica sponsorii, cand e vorba de asa sume, dar poate si jucatorul sa vina cu o parte din banii proprii. Daca jucatorul invinge, sponsorul ia cota parte din castig, daca pierde, jucatorul nu ii datoreaza nimic. In SUA majoritatea meciurilor pe bani mai bunicei nu se joaca pe banii proprii. Partea cea mai grea este sa gasesti acesti sponsori, care vor fi dispusi sa-ti asigure spatele cu sumele necesare.

      Ștergere