miercuri, 2 martie 2016

Thessaloniki 9-Ball Open 2016 sau provocarile elenilor

 

Incepand de maine, 03 martie 2016 si pana pe 06 martie 2016 clubul de biliard Login din Salonic, Grecia, va gazdui concursul de pool, Thessaloniki 9-Ball Open 2016. Competitia se va desfasura pe mese Brunswick Gold Crown IV si este programata pentru un numar de maxim 256 de jucatori, printre acestia monstrii internationali ai biliardului: Niels Feijen, Mika Immonen, Mario He, Marcus Chamat, Ruslan Chinakhov, Nick Ekonomopoulos, Nick Malaj, acestora li se vor alatura o multime de jucatori locali, precum si jucatori puternici din restul Europei (Mieszko Fortunski, Konrad Juszczyszyn, Kaci Eklent, Dejan Stankovic), tara noastra va fi si ea reprezentata de catre Marian Toader, Augustin Viziru, Claudiu Alicus si Adrian Mitrana.
Se va juca piramida dubla pana la ultimii 32 (meciuri de primul la 9), apoi eliminare directa in meciuri primul la 11. Taxa de concurs este diferentiata in functie de nivelul jucatorilor, astfel jucatorii de top trebuie sa plateasca 150 Euro, in timp ce jucatorii de nivel C, doar 40 Euro, castigatorul concursului va primi suma de 2600 Euro.

Sarea si piperul acestui concurs vor fi cele doua meciuri provocare lansate de catre cei mai buni jucatori greci, astfel, joi, 03.03.2016 Nick Ekonomopoulos si Nick Malaj vor forma o echipa pentru a juca un meci de scotch double, Bila 9, cu reprezentantii Poloniei, Mieszko Fortunski si Konrad Juszczyszyn. Miza intalnirii - 8000 Euro. Amintim ca Fortunski este proaspatul castigator al Eurotourului din Italia de acum o saptamana, in timp ce Ekonomopoulos a ocupat acolo locul 3. In acest meci eu as paria pe echipa Poloniei, ca fiind una ceva mai buna la capitolul tehnic si mai uniforma din punct de vedere emotional, cei doi Nick sunt jucatori mai temperamentali si asta le poate juca festa in meciul de primul la 30.
Vineri seara, liderul grecilor Nick Ekonomopoulos il va infrunta pe castigatorul BKO International 2016, Niels Feijen. Meciul va fi la fel, primul la 30, Bila 9, miza 4000 Euro. In opinia mea, Feijen este un favorit clar, cu toate ca in ultima perioada nu arata cel mai constant joc al sau.

Lista participantilor si alte detalii: http://www.loginbilliards.gr/new/12_9-ball-Tournament-open!
Schema de joc: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1n4OYbMg_jIO-JgAzIrxPb-jIcMQmFP5tcOOFsaUJpZA/edit#gid=1316259261
Live Stream:
http://www.ustream.tv/channel/Uy3mk3hjWZS
http://greekpool.com/en/

Pana vor incepe bataliile pe taramul elen, va propun sa revedem meciul provocare din 2014 intre Shane van Boening si Nick Ekonomopoulos, Bila 10, primul la 50.




4 comentarii:

  1. Deci mai slabut un pic decat BKO in ce priveste premiile si participarea "greilor".
    Dar mesele nu sunt de club sau ma insel?Exista Gold Crown IV si de turneu?

    Sa vedem romanii,macar unul in primii 32.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista divizarea meselor in mese de club si de concurs. Daca la instalare buzunarele sunt setate mai lejere, mesele vor juca mai usor, dupa cum pot fi facute si mai inguste.
      Bafta baietilor nostri, dar nu vad niciunul in ultimii 32.

      Ștergere
    2. Aham,depinde de instalare sa le faci de club sau tournament.Eu credeam ca Gold crown IV sunt peste tot in lume identice cu alea din IDM.

      Ștergere
  2. S au tinut prea bine fratii greci la turneul lor,nu ca romanii la turneul BKO International.In schimb romanii s au descurcat la turneul grecilor,e adevarat un pic mai slabut ca anvergura.Cand credeam ca Toader va fi vedeta uite ca Viziru a mers super.

    RăspundețiȘtergere