duminică, 7 februarie 2016

A doua zi la BKO International 2016, Romania fara reprezentanti in faza eliminatorie


Dupa cum spune si titlul, la sfarsitul celei de-a doua zi, in concurs nu a mai ramas niciun jucator roman, prin urmare frumosul trofeu va parasi tara noastra, organizatorii fiind pregatiti pentru un asemenea scenariu, comandand odata cu trofeul si o caseta ce il va proteja pe durata transportului catre noua sa casa.
La distanta de 2 bile, de ultimii 16 a fost Robert Braga, acesta in joc decisiv, in meciul cu Besar Spahiu, avea controlul mesei, dar o iesire mai ciudata la bila 8, a facut ca introducerea acestei bile sa nu mai fie o rutina, romanul ratand lovitura; cu dou bile pe masa, albanezul si-a adjudecat calificarea. In aceeasi faza s-a oprit si Ciprian Gindac, care cu o runda inainte l-a surclasat pe Nick Malaj, un meci dominat clar de jucatorul nostru, condus cap-coada, scor final 9-4. Astfel, meciul lui Ciprian cu Niels Fiejen, campionul mondial la Bila 9, a inceput  imediat dupa victoria asupra lui Malaj. Partida a debutat intr-un ritm echilibrat, desi cu unele greseli din ambele parti, scorul dupa primele opt jocuri fiind 4-4, apoi romanul a avut o scadere de forma, timp in care olandezul si-a creat un avantaj de 3 jocuri, diferenta pe care Gindac nu a mai putut-o recupera pana la sfarsit. Scor final 9-6 si Niels Feijen se califica in faza eliminatorie a concursului BKO International.

Dupa Robert Braga si Ciprian Gindac, mai aproape de calificare a fost Elvis Gagiu, care in runda a 6-a pe spatele tabloului, a fost invins de grecul Damianos Giallourakis, 9-4, acesta din urma,la randul lui, a cedat locul in optimile de finala lui Mario He, pierzand cu 2-9. Ovidiu Cristea dupa o prima infrangere in dimineata zilei, in fata lui Ruslan Chinakhov, 6-9, imediat a inregistrat-o si pe cea de-a doua, iesind din competitie, 4-9 cu polonezul Mieszko Fortunski. Babken Melkonyan, aruncat pe spatele tabloului dupa infrangerea din prima zi, in joc decisiv cu Ekonomopoulos, a obtinut 3 victorii hotaratoare (9-1, 9-3, 9-4), dar a fost iarasi ghinionist in jocul decisiv, fiind invins de aceasta data de bulgarul Stanimir Ruslanov. Partenerul lui Babken, la World Cup of Pool 2015, Ioan Ladanyi si-a incheiat evolutia in concurs in aceeasi runda a 4-a, dupa ce nu a putut trece de Vettas Vanggelis, 9-5 pentru grec. Tot pe spatele tabloului, dar de aceasta data in runda a 5-a, s-a oprit Marian Toader, dupa victoria cu 9-7 in fata puternicului turc Ferdi Ozdemir, cu acelasi scor Mario a fost invins de albanezul Eklent Kaci, care, dupa inca doua partide castigate, s-a calificat in ultima zi a competitiei.

Dintre sportivii cu renume mondial, nu au avut loc in ultimii 16, asa sportivi ca Mika Imonnen (scos din concurs in joc decisiv de albanezul Malaj), Radoslaw Babica (eliminat de impresionantul junior polonez Wiktor Zielinski, 9-5), Mieszko Fortunski (invins de un alt bulgar, Stanimir Ruslanov, 9-5), Ivo Aarts (eliminat de veteranul Sandor Tot, 9-5).

Asadar, au rmas in concurs si vor lupta pentru trofeu si premiul de 5000 Euro, urmatorii jucatori: Wojtek Trajdos, Ruslan Chinakhov, Nick Ekonomopoulos, Sanchez Ruiz Francesco, Ralf Souquet, Marco Teutscher, Zoran Svilar, Tony Drago, David Alcaide, Niels Feijen, Mario He, Sandor Tot, Wiktor Zielinski, Konrad Juszczyszyn, Eklent Kaci, Besar Spahiu.
Meciurile din optimi incep duminica, 7 februarie 2016, la ora 11:00, finala concursului este programata la ora 17:00.

Schema de joc  http://tmp.billiardport.com/drawchart.aspx?id=181
Live Score  http://tmp.billiardport.com/v_livescores.aspx?id=181&tid=181
Live Stream http://bko.ro/live



 












 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu