joi, 20 august 2015

Predator Dynamite Open 2015 sau Darren's Fourteen

 
Pentru cei care nu au auzit/citit despre prima editie a concursului organizat de catre Darren Appleton si Club Arta in Brasov, pot afla mai multe detalii AICI

Pentru cei familiarizati cu evenimentul, le aduc la cunostinta ca in weekendul 4-6 septembrie 2015, in Club Arta din Brasov se va tine cea dea doua editie a Predator Dynamite Open 2015. Asa cum a promis anul trecut, Darren Appleton a reusit sa obtina sprijinul promis de la sponsorul sau principal, Predator Cues (fapt ce se reflecta in denumirea putin modificata a evenimentului) si sa obtina acordul de participare la concurs a 14 jucatori de clasa mondiala. Ne vor onora cu prezenta si cu jocul lor de inalta calitate: Thorsten Hohmann, Mika Immonen, John Morra, Nick van den Berg, Jason Klatt, Karl Boyes, Ruslan Chinakhov, Waleed Majid, Imran Majid, Denis Grabe, Nick Ekonomopoulos, Nick Malaj, Daryl Peach, Sandor Tot. 
Lor li se vor alatura, pentru a forma piramida de 64, participanti din Romania, Ungaria, Israel, Estonia, Turcia. Vom avea asadar in concurs, Campioni mondiali la Bila 8, Bila 9, Bila 10, Straight Pool, Campioni europeni la aceleasi discipline, Castigatori de US Open 9 Ball, o componenta de vis pentru orice iubitor de biliard.

Concursul incepe sambata, 05.09.2015 si se termina duminica, 06.09.2015, vineri, 04.09.2015 se va face prezentarea jucatorilor, antrenamentul oficial si posibil, unele meciuri challenge cu jucatorii invitati. Disciplina concursului este Bila 10, se va juca fara capi de serie, piramida dubla  pana la primii 16 (meciuri primul la 8 pe fata si primul la 7 pe spate) si piramida simpla ultimii 16 (meciuri primul la 10). Finala va fi primul la 11,12 sau 13 jocuri, in functie de timpul disponibil.
Organizatorul evenimentului este Club Arta Brasov, in persoana lui Andrei Rusu, fiind sustinut de partenerii: Predator Cues, Pepsi, Strachan Cloth, SoundStil. AdaBelle hotel, Classic Inn Hotel, Grin, Wigo.ro, Federatia Romana de Biliard-Pool.
Taxa de inscriere este de 100 Euro, fondul de premiere ajungand la peste 10.000 Euro, fiind format din taxele de participare si contributia organizatorului si sponsorilor, in prezent ducandu-se negocieri pentru contractarea unor sponsorizari suplimentare, fapt ce va duce la cresterea acestei sume.

Se planifica o puternica mediatizare a evenimentului, cu interviuri, reportaje TV si transmisiuni live in HD de la 2 mese.

Lista jucatorilor
http://tmp.billiardport.com/v_players.aspx?id=95

Tragerea la sorti siprogramul meciurilor
http://tmp.billiardport.com/v_matches.aspx?id=95

Live score
http://tmp.billiardport.com/v_livescores.aspx?id=95

Live Stream HD
http://www.ebilliard.tv/

In urma unei discutii avute cu Andrei Rusu, la Best of the East in Bucuresti, am reusit sa aflu unele informatii interesante. La moment pe lista de asteptare sunt peste 11 jucatori, multi dintre care au aflat tarziu de desfasurarea concursului, dar si-au manifestat intentia de a participa indata ce apare un loc liber. Taxele de participare sunt achitate in proportie de 90%. Jucatorii de top vor veni in Romania incepand cu zilele de luni, marti, miercuri, si vor mai sta cateva zile dupa eveniment,  astfel vor avea timp nu doar sa participe la concurs, ci si sa se odihneasca si sa descopere frumusetile tarii noastre, care speram sa-i determine sa revina la editia urmatoare. Numarul mare de doritori si rezonanta pe care a avut-o pregatirea pentru concursul din anul acesta le inspira optimism organizatorilor, asa ca la anul ar trebui sa ne asteptam la un numar de 128 de jucatori si cresterea ponderii jucatorilor straini, pentru aceasta Club Arta este pregatit sa mareasca si numarul de mese din club. 

Asadar, se anunta un concurs de calitate care nu trebuie ratat. Ne vedem la Brasov. 


2 comentarii:

  1. foarte posibil ca la anul sa stranga 128, dar ii trebuie ori minimum 20 de mese si 3 zile de concurs pline. dea domnul sa devina un reper in randul competitiilor internationale, asa cum promite

    RăspundețiȘtergere
  2. Conform discutiilor cu Andrei Rusu, in club in caz de necesitate pot fi instalate lejer 17-18 mese de pool, prin urmare ar cam acoperi necesarul, in cazul piramidei de 128.

    RăspundețiȘtergere