vineri, 14 august 2015

World Pool Masters 2015, Anglia


Orasul Manchester din Anglia, gazduieste in weekend-ul 14-16 august 2015 concursul ivitational World Pool Masters 2015, organizat de Match Room Pool cu participarea a 16 jucatori de top ai lumii. Evenimentul de anul acesta se caracterizeaza prin schimbari de ultim moment, dat fiind problemele legate de viza. Astfel, desi a pierdut meciul de calificare in fata lui Mark Gray, Daryl Peach va participa la WPM, impreuna cu Johny Archer inlocuindu-i pe Johann Chua (Filipine) si Jayson Shaw (Scotia). Interesant este faptul ca tanarul Chua la randul sau a fost  invitat sa-l inlocuiasca pe compatriotul Carlo Biado. Cu cca 24 ore inaintea inceperii evenimentului s-a aflat ca reprezentantul Americii de Sud, Cristopher Teves, de asemenea nu va putea onora invitatia organizatorilor, din cauza problemelor cu viza, locul sau fiind ocupat de veteranul biliardului european Marcus Chamat, care se afla intr-o forma exceptionala in acest sezon.
Castigatorul turneului va obtine 20000$, ocupantul locului 2 - 9000$, participantii au garantati 2500$.
Se va juca Bila 9, piramida simpla, primul la 8, castigatorul sparge.

Vineri avem livestream gratis, sambata si duminica contra cost, 19.99$.

Meciurile din prima runda sunt urmatoarele:
Vineri
Shane Van Boening (SUA) - John Morra (Canada)

Niels Feijen (Olanda) - Marcus Chamat (Suedia)

Liu Haitao (China) - Karl Boyes (Anglia)
Sambata
Waleed Majid (Qatar) - Daryl Peach (Anglia)

Darren Appleton (Anglia) - Mateusz Sniegocki (Polonia)

Ko Pin Yi (Taiwan) - Mark Gray (Anglia)
Johnny Archer (SUA) - James Georgiadis (Australia)

Nikos Ekonomopoulos (Grecia) - Ralf Souquet (Germania)

De mentionat faptul ca o parte din jucatorii prezenti la WPM vor veni la inceputul lunii septembrie in Romania, pentru a participa la turneul Predator Dynamite Open 2015 din Brasov.
Anul trecut concursul a fost castigat de Shane Van Boening, fiind prima sa reusita notabila in afara SUA. Predictia mea pentru anul acesta - Castigator monstrul taiwanez Ko Pin Yi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu