marți, 7 iulie 2015

S-au aflat castigatorii



Atlantic Challenge Cup 2015

Dupa cum am prognozat, editia inaugurala a fost castigata de catre juniorii europeni, scorul insa, a fost mult mai strans decat ma asteptam, 11-9. Dupa primele 2 zile americanii pareau ca vor pierde la scor mult mai mare, dar au reusit sa se mobilizeze la finalul concusrului si sa ajunga la 9-10. Meciurile au fost transmise integral si gratis de catre Kozoom, desi initial a fost promisa doar o singura zi gratis. Organizarea confruntarii intre tinerii biliardisti, a fost la un nivel bun, unica dezamagire fiind faptul ca nu s-a putut asigura racirea eficienta a cladirii, astfel incat jucatorii au transpirat abundent. Cel mai bun jucator al echipei SUA - April Larson, al Europei - Daniel Tangudd. 

World 9-Ball China Open 2015

Openul din China a fost plin cu surprize unele placute, altele nu chiar. Printre cele neplacute ar fi eliminarea aproape imediata a lui Shane Van Boening dupa 2 infrangeri la rand, la aceasta s-ar mai adauga organizarea specifica a concursului, astfel jucatorii nu aveau dreptul sa se antreneze pe masa la care urmau sa joace, lipseau mesele de antrenament intr-un numar suficient, probleme cu ventilatia etc. Transmisiunea meciurilor a lasat si ea de dorit, calitatea imaginii fiind mediocra. La surprizele placute as mentiona evolutia buna a europenilor, incoronata cu victoria lui Albin Ouschan 11-8, in fata lui John Morra. Locul 3 - Nick van den Berg si Chu Bingjie. La femei invingatoare a iesit Kim Gayoung dupa ce a trecut in finala cu 9-6 de Fu Xiaofang.

Alte rezultate pot fi vazute aici
http://www.top147.com/index/wl.php?cid=37 

Campionatul mondial pe echipe la piramida libera

Concursul desfasurat in orasul Rostov pe Don, Federatia Rusa a adunat 32 echipe masculine si 11 feminine, formate din cate 2 jucatori. Prima reprezentanta a Moldovei, formata din Serghei Krîjanovskii si Semen Untilov au castigat medaliiile de bronz, dupa ce in semifinala disputata cu prima echipa a Ukrainei au pierdut in joc decisiv, dupa o spargere nereusita. Aceasta intalnire din semifinala a fost considerata cel mai bun meci al concursului, fiind jucat intr-un stil agresiv, fara o singura lovitura de siguranta. In cele din urma Ukraina a fost de neoprit si a distrus in finala, cu 6-0, echipa Belarusului, celelalte medalii de bronz au fost obtinute de catre echipa Kirgizstanului.

Astazi, 7 iulie isi sarbatoreste aniversarea  Serghei Krîjanovskii, ocazie cu care ii urez La multi ani si la cat mai multe victorii!!!
Mai jos puteti urmari inregistrarea semifinalei, dincolo de jocul de inalta calitate, deliciul il formeaza si discutiile jucatorilor din Moldova. Enjoy :)



Best of  The East Bulgaria 2015

Etapa din Varna a BOE, cu 52 jucatori din 7 tari, a adus prima finala romaneasca a circuitului, Ioan ladanyi vs Mihai Braga, scor 7-2. In semifinale romanii au reusit sa invinga pe reprezentantii gazdelor Stanimir Ruslanov si Radostin Dimov. Aproape de podium, pe locul 5 s-a clasat Toader Marian.Cu aceasta victorie, Ladanyi revine in fruntea clasamentului general al BOE, dupa ce anul trecut l-a dominat categoric. Urmatoarea etapa de Best of  The East se va juca in Romania, la clubul Tac Biliard, 15-16 august 2015.

¼ final
Ioan Ladany ( Romania) – Marian Toader ( Romania) 7-6
Radostin Dimov ( Bulgaria) – Martin Boychev ( Bulgaria) – 7-0
Spasian Spasov ( Bulgaria) – Mihail Braga ( Romania) 4- 7
Stanimir Ruslanov ( Bulgaria) – Martin Martinović ( Serbia) 7-5

Semifinal
Mihail Braga ( Romania) - Stanimir Ruslanov ( Bulgaria) – 7:4
Radostin Dimov ( Bulgaria)- Ioan Ladany ( Romania) – 3:7

Final
Ioan Ladany ( Romania)- Mihail Braga ( Romania) 7:2

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelenta si cuprinzatoare postare care a acoperit principalele evenimente ale saptamanii cu exceptia turneului pentru copii care este un eveniment principal doar pentru parintii respectivilor copii.Deci inafara de serbarea Mosconi Cup, o saptamana plina de biliard important.Kim Ga Young isi mai ia un titlu,Albin Ouschan confirma un an bun si ioan Ladanyi isi ia revansa pentru sezonul
    trecut de Best,numarul unu la puncte dar nici un titlu in ciuda celor doua finale jucate.Si ceilalti doi merita felicitari,Mario si Braga.Interesant si meciul de pyramid .Chiar daca la prima vedere pare cam exotic pentru gusturile noastre de biliard are si el frumusetea lui si merita privit.

    Astept o reflectare inca cu mult mai cuprinzatoare si mai detaliata prin relatari,poze si interviuri a evenimentului principal de biliard din Bucuresti de anul acesta,etapa de Best din August.

    Felicitari inca o data autorului blogului pentru activitate ,cu adevarat autentic si admirabil pasionat al biliardului pe toate fetele sale.

    RăspundețiȘtergere