vineri, 31 iulie 2015

11 romani la Eurotour Austria

 

Dupa Campionatele Europene de tineret, orasul Sankt Johann din Austria gazduieste in perioada 29 iulie -1 august 2015, cea de-a 4 etapa a Eurotourului de Bila 9. Romania a reusit sa trimita la concurs 11 jucatori, 6 dintre ei sunt cei calificati in concursurile BKO - Ovidiu Cristea, Ciprian Gîndac, Robert Braga, Babken Melkonyan, Claudiu Alicuş, Alex Florescu, ceilalti sunt Ioan Ladanyi, Marian Toader, Radu Anghel, Leonard Dobre, Adrian Ranzburg.

In dimineata zilei de 31.07.2015, avem urmatoarele rezultate:
Ovidiu Cristea merge fara infrangere, dupa victoriile 9-1 cu Pablo Garcia-Lagar si 9-3 cu Bruno Muratore, Ovidiu are un meci de foc cu austriacul Mario He.
Marian Toader va da piept cu campionul polonez Karol Skowerski, dupa ce a trecut cu 9-2 de Matthias Boerm si 9-8 de Manuel Pereira. 
Claudiu Alicus este in forma foarte buna si se alatura jucatorilor romani neinvinsi (9-8 cu Labinot Markaj si 9-7 cu Philipp Stojanovic), urmand sa joace cu Daniel Tangudd.

Radu Anghel dupa infrangerea din prima runda, 5-9 in fata austriacului Daniel Resch, s-a mobilizat si a obtinut 2 victorii pe spatele tabloului, 9-4 cu olandezul Jan van Lierop si 9-6 cu portughezul Joao Grilo. Urmatorul meci programat este cu compatriotul Adrian Ranzburg, care la randul sau a castigat primul meci (9-4 in detrimentul lui Eleuterio Dos Santos), dar a fost trimis pe spatele tabloului de Marc Bijsterbosch (3-9), unde a reusit sa se impuna in fata germanului Nicolas Baumanns, 9-4.

Robert Braga are o infrangere si o victorie, 6-9 cu Jan Wolf si 9-2 cu Christian Graser, urmatorul adversar este italianul Pierfrancesco Garzia.

Ciprian Gîndac a debutat cu victorie in joc decisiv in fata lui Mirzet Pandur, dar a pierdut meciul urmator cu experimentatul Manuel Gama, 9-2. Pentru a ramane in concurs, Ciprian era obligat sa-l bata pe reprezentatnul Germaniei, Klaus Hebestreit si a reusit, 9-6. Urmatorul adversar, puternicul polonez Woytek Trajdos.
Ioan Ladanyi a trecut fara emotii de spaniolul Javier Del Santo-Sanz, 9-2, dar urmatoarea confruntare cu monstru sacru al biliardului german, Ralph Eckert, l-a facut sa afle gustul infrangerii, 9-6. Astazi este programat meciul cu amicul meu Viacheslav Derbilov, cei doi s-au mai intalnit la etapa de Best of the east 2014 de la Bucuresti, meci in care Ladanyi a iesit invingator. Le urez bafta.

Babken Melkonyan a pierdut primul meci in fata cipriotului Lefteris Georgiou, 5-9 si s-a intalnit in pe spatele tabloului cu un alt roman, Alex Florescu, 9-2 pentru Babken. Urmatorul meci este cu estonianul Erki Erm.

Au parasit deja concursul Alex Florescu (pana la meciul cu Babken, Alex avea deja o infrangere   cu Cyriel Ledoux, 4-9) si Leonard Dobre, dupa infrangerile 2-9 si 1-9 cu Henrik Larsson si Klaus Hebestreit.

Le uram mult succes jucatorilor romani.






























2 comentarii:

  1. Sa vedem ce va fi iin continuare,poate spargem odata gheata cu un rezultat de semifinala sau finala.Dar si participarea asta numeroasa e buna,poate stimuleaza competitivitatea sportivilor romani.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vedem ce va fi iin continuare,poate spargem odata gheata cu un rezultat de semifinala sau finala.Dar si participarea asta numeroasa e buna,poate stimuleaza competitivitatea sportivilor romani.

    RăspundețiȘtergere