joi, 21 ianuarie 2016

Se apropie Derby City Classic

 

In urmatoarele 9 zile (22-30 ianuarie 2015) atentia intregii lumi biliardistice va fi captata de evenimentul intitulat Derby City Classic (DCC), desfasurat pe cele peste 60 de mese amplasate in cazinoul Horseshoe din Indiana de Sud, SUA. Sub  denumirea de DCC se ascunde concursul principal format din intreceri la urmatoarele 3 discipline: 9 Ball Bank Pool, One Pocket, 9 Ball, precum si doua concursuri secundare majore: Bigfoot 10-Ball Challenge si Straight Pool Challenge. Acestor evenimente li se adauga o serie de alte mini-concursuri, ring games si bineinteles nenumarate meciuri pe bani intre participanti. Toate aceste conditii, garanteaza jucatorilor actiune in regim non-stop, iar sponsorilor un rulaj sporit al bancnotelor verzi.

Traditional, Derby City Classic, ajuns in acest an la editia a 18-a, se joaca in sistemul eliminare directa, cu tragere la sorti  dupa fiecare runda si cu posibilitatea jucatorului de a-si recumpara o singura data dreptul de participare in concurs, in cazul infrangerii. DCC debuteaza cu divizia de 9 Ball bank, care pe parcursul anilor s-a dovedit a fi cea mai numeroasa, inscrierea este de 110$ (rebuy - 50$), se joaca meciuri primul la 3. Urmeaza apoi One Pocket cu taxa de participare 135 (75) $, meciuri primul la 3. Incheie partea principala a evenimentului, sectiunea de Bila 9, doritorii urmand sa plateasca 160 (100)$ pentru dreptul de a juca meciuri primul la 9. Jucatorul cu cele mai bune rezultate in toate cele 3 discipline primeste titlul de All-Around Champion si premiul aferent acestuia.

In paralel cu cele 3 divizii, se va tine Diamond Bigfoot 10-Ball Challenge, eveniment invitational desfasurat pe masa de 10", cu 16 din cei mai buni jucatori ai lumii: Darren Appleton, Justin Bergman, Carlo Biado, Francisco Bustamante, Cheng Yu Hsuan (Kevin), Ruslan Chinahov, Lee Vann Corteza, Skyler Woodward, Nieils Feijen, Ko Pin Yi, John Morra, Dennis Orcollo, Alex Pagulayan, Efren Reyes, Jayson Shaw, Shane Van Boening. Taxa de participare 1000$ la care se adauga 16000$ din partea organizatorilor, castigatorul incaseaza 16000$. In ultimii doi ani concursul a fost castigat de SVB, va putea americanul repeta performanta si in acest an?
Concursul de straight pool, ce poarta denumirea completa de The George Fels Memorial Straight Pool Challenge, se desfasoara in felul urmator, orice doritor pentru taxa de 100$ primeste dreptul la 12 incercari de a obtine cea mai mare serie (14 bile obiect sunt aranjate in triunghi, cea de-a 15 bila obiect si bila alba pot fi amplasate oriunde) . Numarul de incercari este nelimitat. 8 jucatori cu cele mai mari serii dupa 4 zile de concurs, intra automat intr-un turneu cu eliminare directa, primul la 150. De asemenea, sunt premiati si 3 jucatori cu cele mai bune serii din fiecare cele 4 zile. Anul trecut Straight Pool Challenge a fost castigat de rusul Chinahov, iar cea mai buna serie a apartinut lui Jayson Shaw - 227 bile.

Farmecul Derby City Classic il constituie bineinteles, jocurile pe bani cu cele mai diverse avantaje, precum si cele mai ciudate pariuri legate de biliard. Orice jucator, indiferent de nivelul sau poate sa gaseasca sau sa aranjeze un meci in care va avea sanse de castig.

Va propun sa urmariti in cele ce urmeaza un joc de Bila 9, cu o singura mana, miza 500$ jocul, ambianta care reflecta cel mai bine spiritul DCC.


Transmisiunile de la DCC pot fi urmarite contra cost, achizitia se face pe site-ul http://www.accu-stats.com
Straight Pool Challenge si American Rotation poate fi vizionate gratis, http://www.tvmike.tv
Informatii suplimentare www.dcctickets.com





2 comentarii: