luni, 16 iunie 2014

Campionatul Mondial Bila 9 2014

 










Astazi debuteaza Campionatul Mondial de Bila 9 2014. Campionatul se va desfasoara in Qatar, in perioada 16-27 iunie. Se va juca primul la 9 pana la faza de 1/32, primul la 11 de la faza 1/32 pana in finala, finala va fi primul la 13. La spargere se aplica regula celor 3 bile trecute de linia de cap.

Incepand cu 16 iunie si pana la data de 19 iunie se vor tine calificarile pentru cele 12 locuri ramase disponibile, jucatorii calificati se vor alatura celorlalti 116 biliardisti deja inregistrati. In calificari participa 128 de sportivi http://www.qbsf.qa/en/stage_one

Romania va fi reprezentata de Babken Melkonyan, calificat deja pe tabloul principal. Succes Babken!!!
Lista completa a celor 128 participanti poate fi urmarita aici http://www.qbsf.qa/en/stage_two 

Daca anul trecut organizatorii au cam dat-o in bara cu mediatizarea campionatului, anul acesta se pare ca au invatat lectia, astfel live stream-ul va fi asigurat in colaborare cu Kozoom. 
Meciurile pot fi urmarite pe aceasta pagina http://live.qbsf.qa/en/qbsf Este necesara doar inregistrarea gratuita. 14 mese disponibile, calitatea transmisiunii este exceptionala.

Mai multe detalii despre organizarea campionatului pot fi gasite la urmatoarea adresa http://www.qbsf.qa/en/w9bc-2014 .

PS Cateva pronosticuri: campionatul va fi castigat de un asiatic. Shane Van Boening nu va trece de faza 1/16, Darren Appleton va ajunge in sferturi, Efren Reyes va ajunge in 1/16, Konstantin Stepanov va ajunge in 1/8, Babken Melkonyan va castiga 2 meciuri, Scorul finalei va fi 13-8




Un comentariu:

  1. Foarte interesant, eveniment ,evenimentul anului in biliard,multumesc de precizari.Pacat inca o data ca acest sport nu are mediatizarea pe care o merita si e un sport de nisa cu o audienta atat de mica.INu pot sa nu fac comparatie su snookerul,celalalt sport cu bile.Biliardul a luat o demult in directia gresita,de multe zeci de ani si este necesara o federatie internationala care sa traga haturile in cealalata directie.Altfel vom avea acelasi sport considerat prea facil care se balaceste in prejudecati ,inertie si autosufiecienta.

    Sa precizam ca ora locala in Qatar este si ora Romaniei.Pronosticul meu este Immonen si Hohmann calificati in semifinala.

    RăspundețiȘtergere