joi, 26 iunie 2014

Careul de asi la Campionatul Mondial


Dupa o zi lunga si plina de biliard de cea mai inalta calitate s-au stabilit cei 4 ramasi in joc, dar pana sa-i anuntam, vom trece in revista jucatorii care au parasit competitia.
Surpriza diminetii a fost eliminarea lui Darren Appleton de catre fenomenalul sportiv din Qatar, Waleed Majed, 11-9, la scorul de 10-9, Darren ramane cu o lovitura la bila 1, dar o rateaza si Majed, nemilos si fara emotii pune capat unui meci senzational, in care greselile au putut fi numarate pe degetele unei maini. Filipinezul venit din calificari, Johann Chua s-a descurcat neasteptat de usor cu rusul Stepanov, care nu a fost deloc in apele lui 11-3.  Waleed Majed si Johann Chua s-au intalnit in optimi si desi reprezentantul Qatarului a avut un debut de meci mai bun, filipinezul a reusit sa obtina victoria, 11-8.

Raymund Faraon reuseste sa-l bata pe diamantul chinezesc Wang Can, 11-7 si competitia ramane fara un alt mare favorit. Carlo Biado a trecut cu 11-5 de Jayson Klatt, apoi in optimi cu 11-7 de Ko Pin Yi. Castigatorul 9 Ball China Open 2014, Chang Yu Lung, l-a invins 11-6 pe francezul Cohen, iar apoi in joc decisiv pe chinezul Wu Jiaqing. Roman Hybler conducand cu 8-6 pe Albin Ouschan, a reusit sa se incurce si in final pierde cu 11-9. Cu acelasi scor, 11-9 austriacul Ouschan il invinge pe finalistul de anul trecut, Antonio Gabica. Neils Feijen, cu un joc solid isi face fara probleme loc in sferturile de finala, cu scorul de 11-6 ii bate pe R. Babica si Mario He. Shane Van Boening fara mari probleme trece de asiaticii Dang Jing Hu, 11-4 si Kuribayashi Tohru, 11-5.
Dupa un meci care a durat peste 3 ore, Nick Van Den Berg il invinge cu 11-8 pe filipinezul Galego, dar nu mai are forte si pentru chinezul Li He Wen, pierzand cu 11-7.

In sferturi s-au intalnit:
1) Elmer D. Haya vs Johann Chua, ambii veniti din calificari, de aceasta data experienta si-a spus cuvantul si Haya l-a invins pe tanarul talent filipinez cu 11-7;
2) Neils Feijen vs Carlo Biado, pentru a cata oara Neils da dovada de o tehnica desavarsita si spirit de campion,castiga neasteptat de usor 11-7;
3) Chang Yu Lung vs Shane Van Boening, jucatorul asiatic a demonstrat ca este in mare forma si ca victoria de acum o luna de la CHhina Open nu a fost intamplatoare, pe de alta parte Shane a avut cateva greseli la inceputul meciului si desi pe final parea ca este capabil de o revenire, acest lucru nu s-a mai intamplat, 11-8 pentru Yu Lung si visul americanului de a deveni campion mondial se amana cu cel putin inca un an.
4) Albin Ouschan vs Li He Wen, un meci greu, lung, dar tanarul jucator austriac reuseste sa ajunga primul la 10 victorii, astfel la scorul de 10-8, chinezul Li He Wen sparge, baga bila 1 si cu masa deschisa ataca bila 3, pe care o rateaza si o lasa pe marginea buzunarului, suparat de ratare cedeaza meciul, 11-8 victoria lui Albin.

Maine 27.06.2014, incepand cu ora 13.30 se joaca semifinalele Elmer D. Haya vs Neils Feijen si Chang Yu Lung vs Albin Ouschan. Finala se va desfasura de la ora 17.00.

Live stream http://live.qbsf.qa/en/qbsf
Rezultate http://www.qbsf.qa/en/downloads/2014/2014_W9BC_Final_round_format.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu