vineri, 20 iunie 2014

Tragerea la sorti Campionatul Mondial Bila 9 2014

La Doha, in Qatar s-a desfasurat tragerea la sorti pentru stabilirea participantilor in fiecare din cele 16 grupe. Se impune o mica precizare, jucatorii filipinezi Warren Kiamco si Raymund Faraon, desi nu au castigat in calificari au fost introdusi totusi in tabloul principal, dat fiind imposibilitatea participarii la Mondial a 2 jucatori de pe lista principala, unul dintre acestia fiind americanul Oscar Dominquez.
Fiecare grupa are 8 jucatori, in grupe se joaca piramida dubla, calificandu-se in urmatoarea etapa primii 4. Se joaca primul la 9 victorii, spargere alternativa.

Componenta grupelor poate fi vazuta aici  http://www.qbsf.qa/en/downloads/2014/2014_W9BC_Group_Round.pdf


Romanul Babken Melkonian este in grupa 3, alaturi de Shane Van Boening (USA), Hamzaa M. Saeed Ali (ERI), Alexander Kazakis (GRE), Daniele Corrieri (ITA), Fu Che Wei (TPE), Ahmad Taufiq (BRU), Abdul Rahman Al Ammar (KSA). Primul meci Babken il va desfasura cu Abdul Rahman Al Ammar, meciul va incepe pe 21.06.2014, ora 12, masa nr. 13 (Speram sa nu fie cu ghinion:)) Este o grupa accesibila si Babken are toate sansele sa se califice daca isi va putea face jocul. Succes!!!

Grupa mortii este cu siguranta grupa 7, cu Dennis Orcollo, Karol Skowerski, Chang Jung Lin, Jayson Shaw, Ivo Aarts si tanarul Ko Ping Chung.
Efren Reyes este in grupa 9 cu asa jucatori ca Karl Boyes, Bruno Muratore, Raymund Faraon, Denis Grabe.
Meciurile incep maine, 21.06.2014 la ora 12 si pot fi vazute in direct, gratis la adresa http://live.qbsf.qa/en/qbsf

PS Doritorii sunt rugati sa trimita un mesaj de multumire Federatiei de Biliard din Qatar pentru organizarea unei transmisiuni de nota 10 si pentru sprijinul acordat acestui frumos sport. Mesajele pot fi trimise la adresa qbsf@qbsf.qa

2 comentarii: