marți, 29 iulie 2014

Dynamic Best of the East 2014 Romania


Abia au incetat bataliile din Bulgaria, ca jucatorii de biliard din estul Europei au de infruntat o noua provocare, ea se numeste Dynamic Best of the East 2014 Romanian Open. Competitia se va desfasura in perioada 16-17 august 2014 in Bucuresti la un nou club de pool, TAC Biliard din Sema Parc, Splaiul Independentei, nr 319, sector 6. Punctul forte al acestui concurs vor fi indiscutabil cele 25 de mese Dynamic III, cu postav Simonis 860 si bile Aramith Super Pro TV.

Inscrierile au inceput deja si se pot face pana la data de 08.08.2014 doar pe adresa de e-mail mak@makmarketing.pl 

Taxele de participare, premiile si sistemul de joc au ramas aceleasi ca si la celelalte concursuri, dar avand in vedere numarul suficient de mese, ne putem astepta la meciuri primul la 7 chiar din grupe. Compania ATD Dynamic va acorda suplimentar cate un premiu de 100€ pentru cea mai buna clasare la femei si la juniori, cu conditia inscrierii a cel putin 5 participanti.

Acest concurs va aduna cu siguranta numerosi jucatori romani, fiind o ocazie unica pentru amatori sa poata intalni si chiar juca cu multi din jucatorii foarte puternici ai Europei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu