sâmbătă, 12 septembrie 2015

A inceput Campionatul Mondial Bila 9



In perioada 7-11 septembrie, in Doha, Qatar s-a desfasurat prima etapa a Campionatului Mondial Bila 9 si anume calificarile pentru cele 12 locuri vacante. Au trecut cu brio din infernul calificarilor urmatorii jucatori: Wu Kun Lin, Jeffrey Ignacio, Matey Ullah, Francisco Olita Felicilda, Oliver Medenilla, Chao Fong Pang, Liu Ching Chieh, Omar Al Saheen, Fahad Khalaf, Akargariyama Yukio, Cheng Yu Hsuan, Abdullah A Yousef. Vedeta acestei faze a competitiei a fost cu siguranta, filipinezul de doar 10 ani, Keane Rota, care a aratat ca are un mare mare potential, avand sanse reale sa castige cel putin un meci.

Astazi, 12 septembrie, incepe etapa a doua a Campionatului Mondial si anume faza grupelor. Toti cei 128 de jucatori sunt impartiti in 16 grupe a cate 8 participanti, se califica din fiecare grupa 4 sportivi, se joaca piramida dubla. Dupa aflarea celor 64 de castigatori ai grupelor, se va trece la faza direct eliminatorie. 
Se joaca primul la 9, spargere alternativa, regula celor 3 bile.

Premiile totale sunt de 200000 $, castigatorul ia 30000$, finalistul 15000$.

Componenta si repartizare pe grupe, precum si ora de incepere a meciurilor (Qatarul are acelasi fus orar cu Romania)

Transmisiune directa, GRATIS, cu inregistrare

2 comentarii:

  1. Cu tot respectul si simpatia pentru sportivii acestia minunati in poza de mai sus arata ca o adunatura de caraghiosi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu tot respectul si simpatia pentru sportivii acestia minunati in poza de mai sus arata ca o adunatura de caraghiosi!

    RăspundețiȘtergere